Energetische numerologie

 

        +          8         =          7

4                     9

 

Energetische Numerologie wordt ook wel Tantrische Numerologie genoemd. Deze numerologie komt van de Sikhs uit India. Yogi Bhajan heeft ervoor gezorgd dat deze kennis in het westen bekend is geworden. Energetische numerologie is een hulpmiddel om te ontdekken wie je bent.

 

Je geboortedatum bestaat uit nummers. Deze nummers hebben je van alles te vertellen. Je kunt jezelf beter leren begrijpen. Je kunt ontdekken welke, eventueel verborgen, krachten in je zitten en waarom je ze niet altijd (goed) gebruikt. Elk nummer van je geboortedatum vertelt je iets over je krachten en talenten. Hier zul je het in dit leven mee moeten doen. Je kunt je aanwezige talenten pas bewust gaan ontwikkelen als je ze kent. Soms ontdek je zo kwaliteiten die je niet bij jezelf had verwacht. Omdat je het je nu bewust bent, kun je ze verder gaan ontwikkelen.

 

Uit je geboortedatum worden in eerste instantie 5 nummers gehaald:

 Het eerste nummer vertelt iets over je zielsenergie, een eigenschap die in alle levens met je meegaat.

 Het tweede nummer vertelt iets over je karma, iets dat je uit vorige levens hebt meegekregen om nu te ontwikkelen.

 Het derde nummer vertelt iets over je talent, iets wat je gemakkelijk afgaat in je leven.

 Het vierde nummer vertelt iets over je bestemming: je wordt in het leven steeds weer in situaties gebracht die te maken hebben met het getal dat hier staat.

 Het vijfde nummer vertelt iets over je missie, de taak waarmee je hier op aarde bent gekomen.

 

Dan heb je nog 7 verborgen nummers. Deze kunnen we samen op een voor jou unieke manier in een cirkel zetten om zo een pad uit te stippelen hoe je het beste kunt handelen als je steeds weer dezelfde problemen tegenkomt.

 

Het is ook mogelijk om de nummers van 2 mensen met elkaar te verbinden om uit te zoeken waarom een relatie niet of juist heel goed werkt.