Merwedelaan 29 , 5463 JL Veghel 0413350941 info@josevanesch.nl

Energetische numerologie

3         +          8         =          7

4                     9

Energetische Numerologie wordt ook wel Tantrische Numerologie genoemd. Deze numerologie komt van de Sikhs uit India. Yogi Bhajan heeft ervoor gezorgd dat deze kennis in het westen bekend is geworden. Energetische numerologie is een hulpmiddel om te ontdekken wie je bent.

Je geboortedatum bestaat uit nummers. Deze nummers hebben je van alles te vertellen. Je kunt jezelf beter leren begrijpen. Je kunt ontdekken welke, eventueel verborgen, krachten in je zitten en waarom je ze niet altijd (goed) gebruikt. Elk nummer van je geboortedatum vertelt je iets over je krachten en talenten. Hier zul je het in dit leven mee moeten doen. Je kunt je aanwezige talenten pas bewust gaan ontwikkelen als je ze kent. Soms ontdek je zo kwaliteiten die je niet bij jezelf had verwacht. Omdat je het je nu bewust bent, kun je ze verder gaan ontwikkelen.

Uit je geboortedatum worden in eerste instantie 5 nummers gehaald:

Elk nummer kan je iets vertellen. 

Dan heb je nog 7 verborgen nummers. Deze kunnen we samen op een voor jou unieke manier in een cirkel zetten om zo een pad uit te stippelen hoe je het beste kunt handelen als je steeds weer dezelfde problemen tegenkomt.

Het is ook mogelijk om de nummers van 2 mensen met elkaar te verbinden om uit te zoeken waarom een relatie niet of juist heel goed werkt.

Je kunt me mailen als je een geboortedatum uitgewerkt wil hebben. Ik mail je dan het resultaat.

Verder kun je je inschrijven voor een beginnerscursus via de mail. Je krijgt dan de nodige informatie

En je gaat zelf aan de slag. Je stuurt je huiswerk op naar mij en dat kijk ik uiteraard na. Je kunt dit dus helemaal in je eigen tempo doen. Jij bepaalt wanneer je je huiswerk opstuurt en als het nagekeken is dan krijg je de volgende les.

Contactgegevens

José van Esch
Merwedelaan 29
5463 JL Veghel
0413 - 350941
info@josevanesch.nl

facebook icon met rand

Praktijk

facebook icon met rand

Borduren

facebook icon met rand

Praktijk

facebook icon met rand

Borduren