>

KORTE CHAKRACURSUS (8 lessen)

Naast de lange chakracursus heb ik ook een korte chakracursus in mijn programma. Ga mee op reis naar je innerlijke wereld, op zoek naar de bron en ontdek zo de verrijkende en rustgevende werking van het tekenen en kleuren van je eigen chakra’s.

Chakra’s zijn energiepunten in je eigen lijf. Als de energie niet goed door kan stromen, merk je dat. Denk er maar eens aan dat je het gevoel kunt hebben dat je een prop in je keel hebt op momenten dat je je niet goed kunt uiten. Of dat je letterlijk buikpijn krijgt als er iets met je gevoel niet lekker zit. Zo hebben wij 7 hoofdchakra’s.

Deze gaan wij tekenen en kleuren.

Ontdek daarbij de mogelijkheid om veranderingen in je eigen leven aan te brengen. Breng met chakra’s meer kleur aan in je leven. Je zult merken dat er allerlei verborgen talenten zichtbaar worden. Je kunt ze heel goed als hulpbron gebruiken om oude patronen, die je bij het tekenen ongetwijfeld tegenkomt, op te ruimen. Het intuïtieve gebruik van kleuren en je eigen symbolen werkt daarbij versterkend en tegelijkertijd heel inspirerend. Je hervindt in je onbewuste een oerinspiratiebron, een schatkamer vol vormen, kleuren, beelden en gevoelens. Hieruit te kunnen putten is een groot genot.